GEGRILDE PAPRIKA MET SALSA TONNATA

Wijnadvies: Rosato Langhe Nizza Silvano

3 paprika’s in gewenste kleur.

100 gram tonijn uit blik in olie

1 eetl kappertjes plus enkele losse kappertjes ter decoratie

1 eetl zachte olijfolie

1 ansjovisfilet

1 hardgekookte eidooier

Citroensap

Zout/peper

Was de paprika’s en leg ze op een bakplaat in de oven op hoge stand. Rooster ze tot ze bruin/zwart zijn. Stop ze in een schaal en dek af met een deksel (of bord) en laat afkoelen. Verwijder de schil van de paprika’s, open ze, haal de zaadlijsten eruit en deel in 3 parten.

Meng alles in de keukenmachine tot een smeuïge massa en doe een schepje op elk van de paprikakwarten en leg er desgewenst een kappertje op ter decoratie.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *