Hartige rode rijst cake met Taleggio.

100 gr rode rijst

100 gr courgette geraspt

2 takjes tijm

Een klontje boter

4 eitjes

Zout/peper

20 gra parmezaanse kaas geraspt

90 gr taleggio in blokjes gesneden

20 gr parmezaan geraspt door rijst met 4 eitjes en zout/peper.

90 gr talleggio eroverheen in blokjes. In bakblik in oven. 180 gr

Erg lekker en leuk in bakblik

Kook de rode rijst gaar zoals aangegeven op de verpakking en laat een beetje droogstomen. Verwarm de oven voor op 180˚ C

Stoof de courgette samen met de tijm in wat water met een klontje boter gaar.

Voeg de courgette, de Parmezaanse kaas en de eitjes toe en breng op smaak met zout en peper.

Smeer met een drupje olie een bakvorm van 25cm x 12cm in en bekleed hem met  vetvrij papier.

Bak het rijstbrood ongeveer een half uur in de oven. Je kunt controleren of hij goed is door even met een mesje, sateprikker, breinaald o.i.d. in prikken en kijken of hij er droog uitkomt 😊

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *